Retouren

Informatie rondom retour & herroeping

Bij Stoffen & Stiksels is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat u kunt downloaden onderaan deze pagina. 

We zouden het fijn vinden als u ook even een mail stuurt naar info@stoffenenstiksels.nl als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.
 

U kunt het artikel retour sturen naar:

Stoffen & Stiksels

KLM Laan 28

4631 JW Hoogerheide

Vermeldt aub uw bestelnummer op de verpakking.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stoffenenstiksels.nl 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

  • Artikelen welke voor u op maat zijn geknipt / gesneden 
  • Losse kranten en tijdschriften
  • Aangebroken / gebruikte artikelen

 

Gebruik bij retourneren dit RETOURFORMULIER

 

Herroepingsrecht / Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Stoffen & Stiksels geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stoffenenstiksels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Gebruik bij herroepen dit HERROEPINGS FORMULIER

 

 

LET OP : Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet in behandeling genomen

© 2012 - 2024 Stoffen & Stiksels | sitemap | rss