🖤 GEEN Black Friday bij Stoffen & Stiksels 🖤

Artikel 1 van 5

🖤 GEEN Black Friday bij Stoffen & Stiksels 🖤

Afgelopen dagen heb ik al vaker de vraag gehad of wij ook meedoen aan Black Friday...
Mijn antwoord hierop is nee, wij doen niet mee.

Ik ben een kleine, lokale ondernemer en ondanks dat Stoffen & Stiksels het best goed doet betaal ik als kleine ondernemer een flinke prijs voor deze dag. Black Friday is misschien voor grote ondernemers een winstgevende dag maar de kleinere ondernemer levert er alleen maar op in.

Het geven van hoge kortingen klinkt natuurlijk superleuk maar gaat ten koste van de marge die wij verdienen over onze producten. 

Een kleine uitleg; van de marge die tussen de verkoop en inkoopprijs zit draag ik BTW af, bekostig ik verpakkingsmaterialen, betaal ik de huur, de elektriciteit, bankkosten, boekhouder, verzekeringen, kleinigheidjes voor degene die mij belangeloos helpen in drukke tijden, etc. Wat dan overblijft is mijn salaris, want uiteraard werk ook ik niet voor niets. Geef ik jullie dus een flinke korting, zoals we altijd bij bijvoorbeeld de Dolle Wol Dagen doen, dan zijn er dus bijna geen verdiensten.

Ik laat me dus niet door de grote jongens 'dwingen' mee te doen aan Black Friday want dit kan mij simpelweg de kop kosten zo gezegd.

Maar natuurlijk staan we altijd vol enthousiasme voor jullie klaar met GRATIS goed advies over je aankopen en natuurlijk hebben we altijd leuke bolletjes in de aanbieding maar dan gewoon normaal en niet alleen op Black Friday. Wij voeren voor al onze merken de advies verkoopprijzen of zelfs soms (Catania) iets onder deze adviesprijs.

Bedankt voor jullie begrip !
Liefs Martine

© 2012 - 2024 Stoffen & Stiksels | sitemap | rss