Prym Naaivrijedrukknopen Zilver 15mm - 390.301

Artikel 10 van 33
€ 12,40 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Met de naaivrije drukknopen van Prym krijgen zelfgemaakte kleding, accessoires en gebruiksvoorwerpen heel eenvoudig een nette, solide en professioneel uitziende sluiting. Bevestig de drukknopen met het meegeleverde gereedschap en een hamer - een gebruiksaanwijzing is bijgevoegd of staat op de achterkant van de verpakking. Daarnaast zijn de drukknopen geschikt om te worden bevestigd met een drukknopentang.
Wassen, centrifugeren, reinigen, strijken of persen kan allemaal probleemloos met de roestvaste drukknopen van Prym. Verkrijgbaar in diverse kleuren, designs en afmetingen, voor uiteenlopende toepassingen en met lichte, medium of zware sluitkracht.

De anorak drukknopen van Prym zijn geschikt voor niet-elastische materialen, zoals katoen, skai of dun leer. Ze hebben een medium sluitkracht en openen en sluiten soepel dankzij de dubbele S-veer - ideaal als sluiting voor bijvoorbeeld rokken, jacks, jassen of jurken. Voor bevestiging dient er eerst een gaatje in de stof te worden geponst, waarna de knoop met een hamer kan worden aangebracht. 

Deze anorak drukknopen van Prym zijn gemaakt van roestvaste messing, hebben een doorsnee van 15mm.

Een blisterverpakking bevat 10 drukknopen, diverse matrijzen/stempels, 1 matrijzenhouder en een gebruiksaanwijzing. 

© 2012 - 2024 Stoffen & Stiksels | sitemap | rss