Prym Naaivrijedrukknopen 10mm - 390.107

Artikel 8 van 33
€ 7,90 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Met de naaivrije drukknopen van Prym krijgen zelfgemaakte kleding, accessoires en gebruiksvoorwerpen heel eenvoudig een nette, solide en professioneel uitziende sluiting. Bevestig de drukknopen met het meegeleverde gereedschap en een hamer - een gebruiksaanwijzing is bijgevoegd of staat op de achterkant van de verpakking.

Daarnaast zijn veel drukknopen geschikt om te worden bevestigd met een drukknopentang . Wassen, centrifugeren, reinigen, strijken of persen kan allemaal probleemloos met de roestvaste drukknopen van Prym. 

Deze jersey drukknopen met ringvormige, open kap van Prym zijn geschikt voor dunne tricot (jersey) en lichte stoffen en hebben een lichte sluitkracht - ideaal voor bijvoorbeeld babykleertjes en kinderkleding. Bij de jersey drukknopen is er nagenoeg geen kans dat tricot of andere dunne, gebreide stof gaat ladderen. Er hoeft namelijk niet eerst een gaatje in de stof te worden geponst en de ring met tandjes duwt de weefseldraden enkel opzij zonder ze te beschadigen. De drukknopen met ringvormige, open kap zijn gemaakt van messing, hebben een doorsnee van 10mm.

Een blisterverpakking bevat 10 drukknopen, 2 matrijzen, 1 matrijzenhouder en een gebruiksaanwijzing.

© 2012 - 2024 Stoffen & Stiksels | sitemap | rss