Borgo de'Pazzi

Borgo de Pazzi is een Italiaans garenmerk dat zich onderscheidt door het gebruik van natuurlijke materialen. Het merk is onderdeel van het bedrijf Effe Elle. 

Dit bedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardige garens. Borgo de Pazzi is een merk dat zich onderscheidt doordat alles wordt geproduceerd in Italië, in de eigen fabriek van Effe Elle of door een van de partners in het district waar ze gevestigd zijn. (Pratos - Toscane). Het bedrijf heeft daarnaast een 100% made in Italy garantie, afgegeven door het Italiaanse Instituut ter bescherming van producenten, om kwaliteit te waarborgen. De collectie is van zeer goede kwaliteit, haute couture kwaliteit zoals de Italianen zelf zeggen. Borgo de Pazzi onderscheidt zich daarnaast ook door het aanbod van unieke natuurlijke garens.

Wasinstructies

De kleding moet met de hand gewassen worden in koud water en mag absoluut niet uitgewrongen worden, dit omdat het de wol/katoen kan beschadigen waardoor het haar positieve eigenschappen kan verliezen. Het gewassen kledingstuk liggend laten drogen om zo het volume van de wol te bewaren. Zolang deze instructies worden opgevolgd zal het kledingstuk een lange periode meegaan. Gebruik nooit bleekmiddel en/of wasverzachter.

© 2012 - 2022 Stoffen & Stiksels | sitemap | rss